logo
OVER PLUS  -  PROGRAMMA  -  NIEUWS  -  ARCHIEF  -  LINKS  -  PERS  -  CONTACT  -  LOKATIE   

Matinee: Bridget van Zundert


Rondom de frêle Bridget staan verschillende types, die samen met haar de wereld, de liefde en alles wat mooi is bezingen. Samen maken ze een heerlijk stoofpotje van jazz, manouche en Franse chanson met teksten die dan weer ridicuul en dan weer romantisch zijn. 

“Muziek is al heel lang mijn metgezel, mijn tolk, maar sociale bindmiddel, een brug van mijn hart naar die van de ander. Op mijn 17e beklom ik voor het eerst een podium en begon ik met componeren, en ik ben er nooit mee gestopt. Gedurende de jaren die volgden heb ik op allerlei plekken gespeeld, van buurthuis tot festival.
Soms met een hele club mensen om me heen, en soms gewoon alleen met mijn gitaarkoffer op reis door Nederland.
Jarenlang heb ik met ‘Bridget and the Goldfish’ in Nederland, België en Duitsland gespeeld en twee EP’s opgenomen. We wonnen zelfs de Prix de la Créativité van Alliance Française met mijn eigen chanson ‘Nostalgique’.

Nu vervolg ik mijn reis en speel ik in verschillende projecten, soms ook in opdracht van externe partijen. Ik componeer solo of in samenwerkingsverband en ik mag me rijk rekenen met tal van geweldige musici die me inspireren en waar ik een beroep op mag doen.”Gerelateerd:

Website: klik hier...