logo
OVER PLUS  -  PROGRAMMA  -  NIEUWS  -  ARCHIEF  -  LINKS  -  PERS  -  CONTACT  -  LOKATIE   

Teleruptor


Frans Vermeerssen (rieten & electronica), David Kweksilber (rieten & electronica), Arjen Gorter (bas), Guus Janssen (piano), Martijn Grootendorst (VJ) en Rob Verdurmen (drums) presenteren een muzikale tocht langs de grensgebieden van jazz, pop, lichte- en hedendaagse muziek.

Musiceren en tevens gebruik maken van elektronica, is geen alledaagse combinatie. Maar dit gebeurt wel tijdens het programma Teleruptor: een elektrisch geladen en onder hoogspanning vormgegeven beeldend live concert, voor alle zintuigen!

Met een teleruptor of impulsschakelaar zet je op afstand elektriciteit aan of uit. Tijdens dit multidisciplinaire concert schakelen vijf musici en een veejay elkaars muzikale teleruptor aan en uit door schijnbaar telepathisch te reageren op beeldimpulsen, thema’s en improvisaties.

Naast composities en improvisaties van de Teleruptors zelf, staan op het zeer gevarieerde programma tot de verbeelding sprekende bewerkingen van filmmuziek van onder andere Jerry Goldsmith, Michael Nyman en Nick Murray en klinkt er muziek van David Bowie, Willem Breuker, Archie Shepp en een Chinese traditional en meer.

Laat deze muziek binnenkomen en geniet…..Gerelateerd:

Website: klik hier...