logo
OVER PLUS  -  PROGRAMMA  -  NIEUWS  -  ARCHIEF  -  LINKS  -  PERS  -  CONTACT  -  LOKATIE   

Concert: Vanbinsbergen Playstation - Remise

Gitariste/componiste Corrie van Binsbergen gaat zich toeleggen op componeren en stopt na 2020 met het organiseren van tournees voor bands, projecten en festivals. Maar voordat het zover is laat ze onder Stravinsky’s motto ‘Always end with a big bang’ komend najaar nog even flink van zich horen! Met start en finish in het Amsterdamse Bimhuis. Haar band Vanbinsbergen Playstation gaat langs de Nederlandse jazzpodia met de REMISE-tour, Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet spelen ‘Wie zouden wij anders zijn…’ en het Brokkentijdperk wordt groots afgesloten met een speciale en allerlaatste editie van het Brokken Festival.

Corrie van Binsbergen begon in 1986 met Corrie en de Brokken en richtte tien jaar later Corrie en de Grote Brokken op met twaalf kopstukken uit pop en jazz. Als leider van Stichting Brokken initieerde ze talloze grensoverschrijdende projecten en werkte samen met vele schrijvers. In 1999 ontving ze de VPRO/Boy Edgar Prijs.

VANBINSBERGEN PLAYSTATION REMISE                                                                                       Mete Erker tenorsax, basklarinet Miguel Boelens altsax, sopraansax Morris Kliphuis hoorn, cornet Joost Buis trombone, lapsteel Albert van Veenendaal piano Corrie van Binsbergen gitaar Dion Nijland bas Yonga Sun drums

REMISE wordt een best-of feest met stukken uit het rijke repertoire van de band en nieuw werk.                                                                Gerelateerd:

Website: klik hier...